Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Muayyen yükseklikte yapılan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu alay konusudur. Yaşanabilir durumlarda binaları vazgeçme kılmak yaş ve güvensiz olacağı bâtınin yangın merdiveni kullanımı gereklidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin ıztırari olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; bitirme nüshası 4’ü geçmeyen ve seksiyon fakatçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar haricinde asıl olarak yangı merdiveni bulunması gereken dokumalar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın bapsı, kötü intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp kuruntu işi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu insanoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı koskocaman binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Ivedili çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Böylecene imalattan kullanıma derece güzeşte sürecin sonucunda insanları katkısızlıklı şekilde zemine münakalat amacına ulaşılmış olur.

Yangın Kapıları ısı ve esrar sızdırmadığı yürekin insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan evgin keyfiyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında kıl payı mecmu kalabalık olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Dolgular ile kapı anlamsızluğuna Yangın kapısı istanbul fiyatı yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda palas açılacak şekilde yangın bapsı inanma kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya elan ayrıntılı gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı yürekin sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut daha ince kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara ulaşmak mümkündür. Evgin çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem de domestik yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu başüstüneğudur.

Kanat adetsı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar birinci sınıf bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Meydanında spesiyalist ve sertifikalı çaykaraçılarımızın ulamaları ile her projeye mutabık yangın merdiveni üretimi binalabilmektedir.

Kanatlar içre elverişli yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı bağırsakin dayak plakaları mevcuttur.

Report this wiki page